By Charlotte Rasch

Boligindretning | Ring 60 15 44 16


Kontakt

Ring til mig på 60 15 44 16

eller send en e-mail

charlotterasch.indretning@gmail.comJeg ser de små detaljer, der kan skabe de ønskede rum.

Vi har alle drømmen om et hjem som giver ro, tryghed, energi og følelsen af velvære, et sted som er essensen af dig og din familie.

Sådan har jeg det selv, mit hjem er min hule, det er der, jeg finder ny energi og inspiration. Det er der, jeg bare er mig.

Jeg har altid brændt for at skabe rum gennem kontraster, harmoni og gode praktiske løsninger, og gør det ved, at tage udgangspunkt i dit behov og de ting du har i forvejen.

Indretning handler ikke om nødvendigvis, at købe så mange dyre designmøbler som muligt, men om at finde din stil, med udgangspunkt i det du allerede har og lidt nyindkøb til hjemmet, uden det behøver at koste en formue.

Jeg oplever ofte, at det samtidig er en god ide at have lidt økonomi til at tilkøbe forskellige ting, som lige sætter prikken over i èt og giver dig et resultat, du bare synes er helt fantastisk.

Jeg ønsker at hjælpe dig ved at skabe et overblik over dit hjem eller det rum, hvor der ønskes en forandring, og at finde frem til de løsninger, som vil fungere for dig, og som du og din familie vil elske at komme hjem til.