By Charlotte Rasch

Boligindretning | Ring 60 15 44 16

Referencer


Grundig og ikke mindst til at regne med.

Tak for alt Charlotte, vi har ikke et sekund fortrudt at vi har hyret dig!!

Jeg elsker at du er så grundig og ikke mindst er til at regne med – og så er her bare blevet SÅ rart at være.

Hilsen

Mette og Brian


Med Charlotte er du er i gode hænder

Jeg har fået Charlotte’s hjælp til at ny-indrette min lejlighed i centrum af Køge by. Charlotte’s input om hvad der passer til mig og hendes viden om mode og de nyeste trends gør, at jeg i dag står med en 100% opdateret bolig som præsenterer sig flot - og jeg nyder resultatet hver dag.

Det har været en kæmpe hjælp og jeg kan varmt anbefale dig at bruge hende til alt hvad der har med boligstyling at gøre - du er i gode hænder.

De bedste anbefalinger fra

Ole Rommelhoff Mejer, Køge


En sikker og kreativ smag

Jeg har primært brugt Charlotte Rasch som telefonsupport.

Dejlig nemt med adgang til en sikker og kreativ smag. Jeg har sendt billeder af stuen og fået hjælp til valg af tapet og ommøblering af stuen. Charlotte har altid et anderledes lyst og let forslag, som jeg ikke selv havde tænkt på.

Min varmeste anbefaling.

Jette


Jeg havde sat mit hus i Hørsholm til salg, og havde mange besøg ved åben hus arrangementer uden det dog førte til et salg. Efter to måneder med huset til salg uden resultat, kontaktede jeg Charlotte Rasch for at få hjælp til at præsentere mit hus bedre. Charlotte gik fantastisk entusiatisk til opgaven. Efter hun havde set mit hus og stillet adskillige uddybende spørgsmål, købte hun en del planter og accessories med det formål at skabte en hel ny atmosfære. Charlotte kom med alt det nye en søndag formiddag og i løbet af et par timer havde jeg et helt nyt hjem.

Omkring 30 dage senere var mit hus solgt. Jeg kan varmt anbefale at bruge Charlotte til at gøre din bolig klar til et hurtigt salg.

Peter Bo, Hørsholm

 


Det har været en fantastisk oplevelse at se Charlotte arbejde, og med få midler forvandle mit hjem fra ok, til at blive indbydende, varmt, hyggeligt og visuelt smukt.

Charlotte er utrolig dygtig til at finde ind til kernen af det man ønsker, og komme med konkrete forslag til møblers placering, farver og tilbehør, og resultatet er langt bedre og mere mig end jeg nogensinde havde forventet - Tak.

Isabel, Kastrup